Gastenboek

Benieuwd wat anderen over De Rooie Reiger te zeggen hebben of wil je zelf graag je reactie achterlaten? Dat kan hieronder!

 1. wat een ontzettend gezellige bar is de rooie reiger geworden…….. echt het voelt voor ons meteen weer als thuis al 16 jaar mij n plekkie en zal er zeker blijven komen…………. bedankt elke keer weer voor de gezelligheid….goede bediening echt petje af voor wat jullie in zn korte tijd hebben opgebouwd………..

 2. Gezellig, gemoedelijk, relaxte sfeer, betaalbaar en een uitstekende bediening.

 3. Leuk tentje in ons centrum. Gelukkig hebben ze iets meer ruimte gekregen voor het terras.

 4. Vanmiddag na de Toneelroute lekker wezen eten bij de rooie reiger wat een genot en wat een vriendelijk personeel alleen een beetje te laat thuis maar wat wil je👍😋

 5. Altijd weer prettig en gezellig eten/ drinken.Speciale wens met eten? Geen probleem (Geen “groen”)
  Uitschietertje blijft Sanne met haar aanstekelijke vrolijkheid.Gaat zo door mensen!

 6. En ook leuk dat als je alleen even rondje voorstraat doet en je kind moet plassen, ze daar geen enkel probleem van maken. Uiteraard nemen wij dan uit onszelf erna een consumptie, maar dat was niet verplicht oid. Hartstikke lieve mensen!

 7. Gisteravond weer eens wezen eten met mijn gasten. Deze komen meestal uit het buitenland en neem ze dan graag mee om behalve iets waarvan ik zeker ben dat het het goed en lekker is, ook een lekker speciaal biertje aan te bieden of een van de heerlukke wijnen. De sfeer te laten proeven van wat ik persoonlijk vind, de meest sfeervolle, betaalbare eetgelegenheid die we hebben in Vianen. Mij gasten kijken dan ook altijd hun ogen uit en vinden het eten ook erg lekker! Ook is er altijd hele vriendelijke bedienning. Nogmaals heel erg bedankt lieve mensen.

 8. Thank you for a really good vegan burger. Soon more employees from Witron WIOSS are coming to Vianen. I recommended the best restaurant I know in town> you!

 9. Gezellig (eet)café met altijd gastvrij en vriendelijk personeel. Lekker eten voor prijzen die het ook aan de eettafel nog gezellig houden. Aanrader: Patatje Pulled Chicken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*